SCROUPLES JEWELLERY

Hos Juveler Jonsén Eftf. finder du Scrouples Jewellery smykker til enhver smag i forskellige prisklasser. Scrouples Jewellery er en dansk-ejet smykkeforretning, der designer smykker til både kvinder, mænd og børn, så du har mulighed for at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Læs mere om Scrouples Jewellery kollektioner herunder.

 

Lad dine

BRILLANTER VOKSE

Vores ombytningskoncept betyder, at du kan starte med et Kleopatra smykke med en mindre brillant og lade det vokse sig større ved at opgradere til en større brillant inden for 2 år fra købsdatoen. Ved en opgradering betaler du blot forskellen imellem prisen på det nye smykke, og det du betalte for det gamle. Bemærk mindste byttetrin er 0,05 ct.

OM SMYKKERNE

Smykkerne er i 14 kt. rød- og hvidguld, isat en smuk brillant H-W/SI. Alle Kleopatra smykker er fremstillet af dygtige guldsmede efter gamle stolte traditioner.

HISTORIE

Kleopatra blev introduceret på det danske marked i 2002 og har udviklet sig til en dansk design klassiker i smykkernes verden. Kleopatra er produceret af certificerede medlemmer af Responsible Jewellery Council (RJC), og i forhold til RJC’s standarder for ansvarlig og etisk forretningsdrift.

Kleopatra ørep 0,10 H-W/SI 14 kt

5.095 kr.

Besøg Jonsén Eftf.
Kleopatra Queen kt. Ørestikker m/2×0.115ct

fra 6.695 kr.

Besøg Jonsén Eftf.
Kleopatra hjerte 0,10 H-W/SI 14 kt

5.995 kr.

Besøg Jonsén Eftf.
Kleopatra ring rødguld 0,15 W/SI 14 kt

10.395 kr.

Besøg Jonsén Eftf.
Jonsén Middelfart

Besøg forretningen

Hos Juveler Jonsén Eftf. vil du som besøgende altid blive mødt med nøje vejledning og opmærksomhed – Kom ind og se vores fine udvalg af smykker fra Scrouples Jewellery.

Algade 43, 5500 Middelfart – Tlf.: 32 17 45 60