JULIE SANDLAU

Julie Sandlaus rejse startede i 2002, og gennem de sidste årtier har hun opbygget en forretning med fokus på planeten og med respekt for alle sine ansatte. Julie Sandlau er et moderne, bevidst og ansvarligt smykkefirma, som skaber essentielle go-to-smykker, med fokus på hvert enkelt design og dets relevans i en kvindes garderobe. Med smykker til enhver lejlighed designet ud fra ideen om at skabe moderne luksussmykker, der er lette at elske, bære og mixe og matche, giver Julie Sandlau enhver kvinde muligheden for at føle sig unik og elegant på sin helt egen måde. Julie Sandlaus smykker er kendetegnet ved et organisk formsprog, smukke farver og udsøgt håndværk.

 

Et univers af smykker

Julie Sandlau lancerer fire kollektioner årligt: Spring/Summer, High Summer, Autumn/Winter og Christmas. Med en kombination af sublimt håndværk, dansk design og den nyeste teknologi, på sin egen fabrik garanterer Julie Sandlau den fineste kvalitet af smykker. Alle smykker produceres i rhodineret og 22 karat forgyldt recycled 925 sterling sølv, med omhyggeligt udvalgte ædelstene og krystaller.

Julie Sandlau bruger genanvendte ædelmetaller for at undgå at udvinde nyt guld fra miner og spare på jordens ressourcer. Derfor køber de kun genanvendte ædelmetaller fra deres certificerede leverandører og sætter dem tilbage i cyklussen for et evigt liv.

Fine Jewelry

Som en del af Julie Sandlaus 15-års jubilæum lancerede Julie Sandlau Fine Jewelry. Et univers af eksklusive smykker udformet i 18 karat guld og hvidguld med ædelsten af højeste kvalitet side om side med Top Wesselton diamanter. Alle vores diamanter er certificeret med “The Kimberly Certificate of Origin” – en certificering udviklet af United Nations Global Compact, der garanterer, at diamanterne ikke stammer fra konfliktzoner.

Wedding Kollektionen

Julie Sandlaus eventyrlige bryllupskollektion har set dagens lys og introducerer eksklusive forlovelses- og vielsesringe, samt smukke diamant ørestikkere til bruden på bryllupsdagen eller den uforglemmelige morgengave.

Ringene bærer alle Julie Sandlaus wedding-signatur i form af et uendelighedssymbol bestående af to funklende diamanter på indersiden af ringen som en hemmelig lille skat, der symboliserer uendelig kærlighed. Forlovelsesringene bærer desuden en diamantbesat roset med hjerteformet lysindfald. Alle smykkerne fremstilles i 18 karat guld og hvidguld med håndsatte brillantslebne Top Wesselton diamanter.

JULIE SANDLAU FABRIKKEN

Julie Sandlau grundlagde sin egen fabrik i Hanoi, Vietnam tilbage i 2005, med CSR som en absolut kerneværdi. Der er 200 ansatte, og de vægter deres uddannelse, helbred og lige rettigheder meget højt, med kvinder i mange af de ledende stillinger.

Hos Julie Sandlau er de meget stolte af deres smykkeproduktion og det faktum, at alle materialer genanvendes, er etisk fremskaffede og repræsenterer enestående kvalitet. Fabrikken har opnået det prestigefyldte certifikat fra Responsible Jewelry Counsil, som det første firma i Vietnam, der er med til at sikre en ansvarlig forsyningskæde.

Det faktum at alle Julie Sandlau smykker produceres på egen fabrik giver  fuld kontrol over hver enkel proces i et smykkes tilblivelse. Et vigtigt led i produktionen er grundige kvalitetskontrol. Imellem alle trin i produktionen foretages grundige kvalitetstjek hvor hver en lille fejl sorteres fra. Hvert enkelt smykke gennemgår kvalitetskontrol minimum 9 gange inden det forlader fabrikken.

Populære produkter fra JULIE SANDLAU

Julie Sandlau Primini Sapphire armbånd i forgyldt sterlingsølv
1.800 kr.
Besøg Jonsén Eftf.
HG X JS I Love You Necklace – 14K Gold
5.500 kr.
Besøg Jonsén Eftf.
Primini Ring – Gold Plated
1.800 kr.
Besøg Jonsén Eftf.
Little Tree Of Life Earring – Gold Plated
1.200 kr.
Besøg Jonsén Eftf.
Jonsén Middelfart

Besøg forretningen

Hos Juveler Jonsén Eftf. vil du som besøgende altid blive mødt med nøje vejledning og opmærksomhed – Kom ind og se vores fine udvalg af AQUA DULCE smykker.

Algade 43, 5500 Middelfart – Tlf.: 32 17 45 60