Hos Jonsén Eftf. tilbyder smykker og ure af højeste kvalitet. I vores forretning i Middelfart finder du et udvalg på over 2.000 forskellige smykker ure, fra forskellige mærker.

Vi mener at det skal være let for dig som kunde, at finde et ur eller et smykke der passer til lige din personlige stil. De ure vi har udvalgt til vores sortiment spænder vidt i pris og stil, men kvaliten er på samme høje niveau. Naturligvis er vi autoriseret forhandler af de urmærker vi har valgt at føre – dette er din sikkerhed for 100% originale ure. Vi forhandler mærker som fx Bonett, Citizen, Seiko og andre kendte brands.

Det samme gør sig gældende for vores smykker. Her finder du både vores smykker af vores eget mærke – til smykker fra autoriserede forhandlere som fx Aqua Dulce, Julie Sandlau, Nialaya og Scrouples m.fl. Det er ikke alene din sikkerhed for 100% originale smykker, men også din sikkerhed for ordentlig kvalitet.

Når du handler hos Jonsén Eftf. er du sikker på en god service samt originale smykker og ure.

Brands

Med et udvalg på over 200 dameure og herreure er der helt sikkert et ur der falder i din smag. Vi er naturligvis autoriseret forhandler af de urmærker vi har udvalgt at fører – dette er din sikkerhed for 100% originale ure.

Jonsén Middelfart

Besøg forretningen

Hos Juveler Jonsén Eftf. vil du som besøgende altid blive mødt med nøje vejledning og opmærksomhed – uanset om det er søgen efter forlovelsesringe, ure, smykker, eller en gave til en du har kær.

Algade 43, 5500 Middelfart – Tlf.: 32 17 45 60