Historien bag Nialaya

Nialaya Jewelry er et amerikansk designersmykkefirma grundlagt i 2009 af den danske designer Jannik Olander. Virksomheden har hovedkontor i Los Angeles, Californien.


Mens han besøgte en kystby i Indien, mødte Jannik en lokal shaman ved navn Nialaya, som opmuntrede ham til at forfølge sine drømme og stoppe med at jagte penge. Jannik reflekterede dybt over dette, og da han vendte tilbage fra sin rejse, udviklede han et smykkefirma, der var dybt forankret i spiritualitet og fremme af energihealing. Han kaldte virksomheden ‘Nialaya’ som en hyldest til manden, der gav ham livsændrende indsigt. Jannik begyndte at designe og skabe makrame-halskæder og armbånd med perler i garagen i sit hjem i Hollywood Hills. Sloganet ‘Handmade in Hollywood’ blev derefter udviklet, da hvert smykke blev spændt sammen i hånden uden brug af maskiner eller masseproduktion. Hver ædelsten og halvædelsten blev brugt til at stimulere åndelige helbredende kræfter; hver færdig genstand blev derefter renset med en rensende salvie.

Den første Nialaya-kollektion blev solgt til en berømt Beverly Hills-butik, hvor den fangede berømte ansigters øjne. Virksomheden blev hurtigt kendt blandt Hollywood-berømtheder og er vokset til at blive et af de største celebrity-støttede mærker. Mærkets popularitet spredte sig internationalt og efterspørgslen efter boho-luxe designersmykker fik virksomheden til at åbne deres online webbutik. I 2010 afslørede virksomheden deres første flagskibsbutik på deres fremtrædende butiksadresse i Los Angeles, beliggende på 8215 Melrose Avenue.

Jannik designer og skaber konstant nye stykker til virksomheden. Virksomheden udgiver en ny kollektion to gange om året, som nu omfatter håndflettede læderarmbånd, ædle og halvædelbare flatbead-armbånd, eksotiske rokkerarmbånd, Skyfall Collection til kvinder, ringe til mænd og kvinder, og mærkets ikoniske perlearmbånd i mange forskellige sten- og farvekombinationer. Virksomheden har for nylig udviklet en fin smykkekollektion, som kan prale af nyhedsdesign med solidt 14 karat guld og udsøgte diamanter af høj kvalitet.

Nialaya er fortsat med at udvikle sig og fokuserer på deres globale ekspansion. Nialaya sælges i øjeblikket i 25 lande. Virksomheden har udvalgt over 100 af verdens fineste smykkebutikker, modebutikker, 5-stjernede hoteller og high-end stormagasiner til at huse deres kollektioner. Disse forhandlere omfatter Harrods, Harvey Nichols og Selfridges i London, NK i Stockholm, OnPedder i Hong Kong, Singapore, Beijing og Shanghai, Ibiza Gran Hotel på Ibiza, Traffic og SLS Hotel i Beverly Hills og DNA Emporium på Cosmopolitan i Las Vegas.

Nialayas hovedkontor og produktion ligger på Melrose Avenue. Hovedkontoret består af et ungt og ambitiøst internationalt team, der stræber efter at promovere brandet og Nialaya-livsstilen gennem deres engagement i hårdt arbejde i vores salgs-, brandudviklings-, e-handels- og PR-afdelinger. Selvom virksomheden har ekspanderet ud over grænser, forbliver Nialaya-produktionsteamet tro mod sloganet ‘Handmade in Hollywood’ og fortsætter med at skabe hvert smukt stykke i hånden på hovedkontoret.

I 2014 erklærede CEO & Creative Designer Jannik Olander en forpligtelse til at give tilbage til de lande, hvorfra virksomheden henter deres sten og ædelmetaller. Han begyndte med at besøge Sarnelli House børnehjem i det nordlige Thailand – et hjem for forældreløse og uhelbredeligt syge børn med HIV/AIDS – og donerede mad, medicin, legetøj og et velgørende bidrag til vedligeholdelsen af børnehjemmet. Jannik er i øjeblikket ved at oprette en særlig indsamling til gavn for børnehjemmet – en procentdel af overskuddet går direkte til Sarnellihuset.

Produkter fra Nialaya

Wristband with Hand-Painted Glass Beads
699 kr.
Besøg Jonsén Eftf.
Bracelet with Turquoise and Silver
1.179 kr.
Besøg Jonsén Eftf.
Bracelet with Gold, CZ Diamond, Matte Onyx, and Brown Tiger Eye
1.790 kr.
Besøg Jonsén Eftf.
Bracelet with Matte Onyx and Silver
1.709 kr.
Besøg Jonsén Eftf.